Freddy

 

Freddy gebruikt een aantal “vintage” drumstellen, variërend uit de jaren 60 tot 80.

Bekkens voornamelijk Zildjian.

Freddy Visser - Drums

 

Freddy Visser is een allround drummer, slagwerker en percussionist, gevormd door participatie in verschillende bands. Hij weet voor onze muziekstijl de juiste groove te raken en dat is meteen zijn sterke punt. Want met zijn strakke ritmes met subtiele nuances, overgoten met heftige uitspattingen waar menig rock fanaat jaloers op wordt, legt Freddy de basis neer voor een swingende Cry Wolf Gang.

Freddy zelf zegt hierover:

Inmiddels de 50 gepasseerd maar met volle energie op 1 februari 2021 achter de drumketels plaats genomen bij de Cry Wolf Gang.

Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen bij een lokale drumband. Daarna achter het drumstel beland en vanaf mijn 15e gespeeld op feestjes en partijen. Vervolgens in vele coverbands gezeten en veelvuldig opgetreden, vooral bij tent- en bedrijfsfeesten en kleine festivals.

Eigenlijk ben ik altijd geïnteresseerd in meerdere muziek stijlen. Zowel big band, soul, pop en rock. Ik had nooit gedacht dat ik 2 jaar geleden zou belanden in een country band. En hoewel dat van korte duur was, was het ook zeer leerzaam.

Spijt heb ik nooit gehad van de vele muzikale reizen die ik heb gemaakt, door alle verschillende muzikale stromingen. Heel dankbaar zelfs, want het heeft mij gevormd tot wat ik nu ben.

En nu dus de power(blues) band Cry Wolf Gang.

Ik hoop dat ik het super enthousiaste ontvangst van de bandleden waar kan maken, en van meerwaarde kan zijn voor deze zeer gemotiveerde band. Ben daarom super blij dat ik deel mag uitmaken van deze prachtige band en hoop snel met hen op de podia te staan.

 

Mijn wens dus naar iedereen: snel tot ziens bij één van onze optredens!!!